Janbanan.net Startsidan Valet 2006 Moderaterna Centerpartiet Folkpartiet Kristdemokraterna Rena lögner Fattigdom Brottslighet Kulturen Nedläggningar Arbetslöshet Internationellt Sjuk Resultat Bättre och bättre Tillväxt Jobbavdraget Min Blogg

Alliansens nedläggningar

Försvaret nedrustar

Nu ska jägarbataljonen i Arvidsjaur läggas ner och F21 ska bli mindre här i Luleå. Som ett resultat av nedläggningsivern så blir väl en massa människor utan arbete i borgerlighetens utopia.

Ja, ryssen som var vår naturliga fiende, har ju blivit ”snäll”. Så det finns väl inga riktiga fiender till den borgerliga kapitalismen. Åtminstone inga farliga och hemska kommunister i närområdet.

Småhusskadenämden

Småhusskadenämnden läggs ned och sista dag att ansöka om bidrag för reparation av fukt och mögelskador är den 1 oktober 2007. Sedan starten har nämnden hjälpt småhusägare med bidrag och råd för att åtgärda sådana skador. Men nu får de klara sig utan hjälp från nämden om de skulle få problem med fukt och mögel. Men det förekommer självklart inte mögel och fukt i Alliansens Sverige!

Arbetslivsinstitutet

Ja då har Arbetslivsinstitutet lagts ned trots att de har haft en viktig verksamhet. De har under många år verkat för att vi svenskar skulle få ett säkrare och mer hälsosamt arbetsliv. Deras böcker och publikationer i Pdf-format finns nu hos FAS bokhandel för den som är intresserad. Men till regeringens försvar ska man säga: Att i ett Sverige styrt av Alliansen får man inte ha en arbetsskada! Skulle du få problem med arbetsmiljön på arbetsplatsen så är det *självförvållat i det borgerliga Sverige.

Referenser
Småhusskadenämden
Arbetslivsinstitutet

*Förklaring. För muspekaren över ordet.